Menu Sluiten

Tulip Valley: het online visitekaartje


Onze topsponsorgroep Tulip Valley groeit door. De groep met bloembollen- en aanverwante bedrijven bestaat momenteel uit 20 bedrijven. Sinds de start in 2012 heeft deze groep bedrijven met name de jeugd in financieel opzicht ondersteund. Maar ook ondersteunt de sponsorgroep vele evenementen zoals de jeugdtoernooien, de flinttoernooien en de tulpenactie. Deze laatste actie wordt mede mogelijk gemaakt door donaties en sponsoring van tulpen door de deelnemers in Tulip Valley.

Vanaf de start van Tulip Valley is er op en rond het complex veel aandacht voor Tulip Valley. Er hangen borden rond het hoofdveld en bij de entree hangt een bord met alle Tulip Valley-bedrijven. Vanaf heden is de groep ook online te vinden. Op de kersverse website, die overigens nog volop in ontwikkeling is, staan alle deelnemers met een korte beschrijving over hun organisatie. Tevens is er een stukje historie over de groep op de website opgenomen. De gerealiseerde projecten die KGB heeft kunnen doen door de financiële bijdragen van Tulip Valley worden ook uitgelicht op de nieuwe website. De website wordt in het voorjaar van 2021 verder uitgebouwd.

In Californië hebben ze Silicon Valley en aan het Westeinde in Enkhuizen is het hart van Seed Valley. Laat onze regio een ‘Tulip Valley’ hebben met als kloppend hart Kolpings Glorie Blijft! Tulip Valley heeft de potentie om door te groeien tot een breed netwerk aan bedrijven in de bloembollensector. De bedrijven in de groep hebben allen hun eigen kennis en kunde, maar hebben wel één gemeenschappelijke eigenschap: één groot hart voor onze vereniging.

Bekijk nu het online visitekaartje van Tulip Valley via www.tulip-valley.nl. Heb je tips, ideeën of iets anders voor de website? Laat het weten via info@tulip-valley.nl.

Volg Tulip Valley nu ook op social media: Facebook, Twitter en Instagram.