Menu Sluiten

Gerealiseerde projecten

De gerealiseerde projecten die KGB heeft kunnen uitvoeren door de financiële bijdragen van Tulip Valley zijn zowel in financiën als in een helpende hand. De jaarlijkse bijdragen die de bedrijven binnen de groep sponsoren aan de voetbal vereniging worden voornamelijk aan de jeugd besteed. De jeugd heeft immers de toekomst. 

Maar denk ook aan de jaarlijkse tulpenactie die KGB organiseert voor de jeugdteams. Tijdens deze actie verkopen jeugdspelers tulpen in Bovenkarspel en Grootebroek. De opbrengst gaat volledig naar de jeugdafdeling. Al deze bosjes tulpen zijn afkomstig van Tulip Valley-deelnemers. Een onwijs mooie actie waar Tulip Valley graag aan bijdraagt.

voetbalschool

Voetbalschool

Sinds 2019 heeft vv KGB een eigen voetbalschool. Tulip Valley ondersteunt deze voetbalschool financieel. Er zijn professionele techniek- en looptrainers voor de KGB Voetbalschool aangetrokken. In de voetbalschool is er ruimte om trainingen te volgen voor de persoonlijke voetbalontwikkeling.

Toernooien

Tulip Valley ondersteunt vv KGB op veel gebieden. Verschillende toernooien die KGB organiseert voeren daarom ook de naam van de bedrijvengroep.
Onder andere het jaarlijkse Stratentoernooi en de jeugd indoortoernooien voeren de naam Tulip Valley.

Sinterklaasfeest

Het jaarlijkse Sinterklaasfeest bij vv KGB is altijd een geweldig feest voor de jongste KGB-leden. Elk jaar komen de helpers van de Sint langs met allerlei lekkers en cadeautjes. Tulip Valley is trots dat wij jaarlijks mogen bijdragen aan het Sinterklaasfeest van KGB.

Spelmateriaal

Dagelijks staan er vele teams te trainen op en rond het sportcomplex van KGB. Bij deze trainingen hoort goed spelmateriaal. Denk aan speldoelen, pionnen, en uiteraard voetballen. Het spelmateriaal wordt jaarlijks aangevuld.

Teamkleding

De jeugdteams van KGB lopen allemaal rond in een gesponsord wedstrijdtenue en vaak ook een trainingspak. Sommige Tulip Valley-bedrijven sponsoren zelf als bedrijf een team, maar de groep bedrijven sponsoren ook gezamenlijk enkele teams. Dit betekent dat verschillende teams met Tulip Valley voetballen.